مصرف نان جو برای داشتن انرژی زیاد: مصرف نان جو حس خستگی را از بین می برد و به بدن انرژی روزانه را می دهد اگر خیلی احساس خستگی می کنید حتی اگر هیچ فعالیت فیزیکی نکرده اید، ممکن است کمبود مواد مغذی داشته باشید مواد مغذی نان جو : این نان در گستره وسیعیادامه ی مطلب
نان جو یا نان گندم
نان جو همچنین کربوهیدرات کمی دارد و ویتامین ها و مواد معدنی، فیبر، سلنیوم و بسیاری از مواد مغذی دیگر را فراهم می کند که در نان های تهیه شده با آرد نان تصفیه شده یافت نمی شوند و متخصصان تغذیه می گویند که فواید غذایی جو قابل توجه و مفیدتر از سایر غلات است.ادامه ی مطلب
خواص نان جو و سبوس
نان جو حدود دو برابر نان گندم و در هر صد گرم حدود چهار گرم فیبر دارد. نان جو برای بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون، خشکی مزاج، وبیماران قلبی عروقی بسیار مفید است. و به کاهش کلسترول خون کمک می کند. مصرف نان جو بویژه نان جو سبوسدار، از سفید شدن زودرس موها پیشگیریادامه ی مطلب
نان جو
جو جزو اولین دانههایی است که تمدنهای اولیه، پرورش دادند. امروزه هم بین غلات تولیدی در سراسر جهان، رتبه چهارم (بعد از ذرت، برنج و گندم) از نظر میزان کشت را دارد. حتماً شما هم در مورد خواص نان جو، نکاتی شنیدهاید و دوست دارید به طور دقیق، در مورد آن بدانید. دانه جو بهادامه ی مطلب
نان جو و سلامتی
نان جو بخورید تا قند خونتان کاهش پیدا کند: پس نان جو برای افراد دیابتی بسیار مفید است. سیستم ایمنی بدن تقویت می شود: این نوع نان با دارا بودن آنتی اکسیدان های فراوان و اسید چرب های مفید برای بدن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و با رشد تومورها مقابله می کند. نانادامه ی مطلب