نان جو یا نان گندم

نان جو همچنین کربوهیدرات کمی دارد و ویتامین ها و مواد معدنی، فیبر، سلنیوم و بسیاری از مواد مغذی دیگر را فراهم می کند که در نان های تهیه شده با آرد نان تصفیه شده یافت نمی شوند و متخصصان تغذیه می گویند که فواید غذایی جو قابل توجه و مفیدتر از سایر غلات است.

آیا نان جو بهتر از گندم است؟

در حالی که هر دو غلات مغذی هستند، جو از نظر فیبر و بتا گلوکان کاهنده کلسترول غنی تر است و نسبت به گندم مواد مغذی کمتری را در طول فرآوری از دست می دهد. با این حال، مواد مغذی مهمی به آرد گندمی که قبل از استفاده از آن آسیاب می شود برای تولید ماکارونی، غلات و نان اضافه می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *