خواص نان جو و سبوس

نان جو حدود دو برابر نان گندم و در هر صد گرم حدود چهار گرم فیبر دارد. نان جو برای بیماران مبتلا به دیابت، فشار خون، خشکی مزاج، وبیماران قلبی عروقی بسیار مفید است. و به کاهش کلسترول خون کمک می کند. مصرف نان جو بویژه نان جو سبوسدار، از سفید شدن زودرس موها پیشگیری می کند.املاح و مواد معدنی موجود در نان جو به افزایش سلامت و استحکام استخوان ها کمک می کند. نان جو بدلیل دارا بودن مقادیر زیاد ویتامین ب در ایجاد آرامش موثر و برای تقویت حافظه مفید است. لازم است بدانید که نان جو بدلیل داشتن فیبر، مقداری از آب بدن راجذب می کند بنابراین لازم است همراه با آن مایعات و آب فراوان نوشیده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *